Šta je Happy Hour?

Šta je happy hour? Uopšteno, to je period u toku dana kada možete uživati u omiljenim kafićima, barovima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima po akcijskim cenama.

Mi se trudimo da ne definišemo i da ne postavljamo granice kada je u pitanju objašnjavanje termina Happy Hour ali ispračaćemo vam šta znamo a vas pozivamo da sa svojim društvom otkrijete vašu interpretaciju.

Reči Happy i Hour-a se prvi put upotrebljavaju u istom kontekstu krajem 19 veka u svetu književnosti I glume nakon čega je termin postajao sve poznatiji pre svega kao naziv klubova za društvena okupljanja. Treba istaći 1914. godinu, period Meksičke revolucije, kada je na američkom brodu U.S.S. Arkansas zabeleženo korišćenje termina od strane posade.

Naime, poručnik broda je odobrio aktivnosti gde se kroz nekoliko sati nedeljno podeljenih u tri dana sprovede vid zabave koji  bi  održao moral posade i koji bi pozivno uticao na njihov psihofizicki status. Pored kratkometražnih filmova, mornari broda su mogli da uživaju u bokserskim mečevima, rvanju, pevanju I recitovanju za vreme trajanja Happy Hour-a.

Vremenom, zabava je preneta na lokacije koja su obično imale mornaričke baze i koje su imale kapciteta da ugoste i da prirede odgovarajući nivo usluge i uživanja za rastuću populaciju gostiju. Sredinom prošlog veka termin je postao opšte prihvaćen u svakodnevnom govoru.

Već decenijama je asocijacija za okupljanje, druženje, provod, smeh i lepe uspomene.

Bilo da je riječ o hrani ili piću,  vreme provedeno uz Happy Hour, sa prijateljima i porodicom, može biti baš ono što je svima potrebno. Smatramo da u našim lokacijama, koje možete pregledati na mapi sajta, postoji više nego dovoljno dobre atmosfere, ljubazne usluge, i pozitivne energije da se osećate rasterećeno i opušteno.

 

Organizujte happy hour druženje  za porodicu, za rođendane, za preslave,  teambuilding, za zagrejavanje pred izlazak, za piće posle posla, za kasnu večeru ili čašu vina između.

 

Bitno je da nadjemo vremena da se opustimo i uživamo. Uzdravlje.